Friday , June 21 2024

Aviz ISU Brasov

Ce este un aviz ISU Brasov si cand este necesar?

Exista situatii in care persoanele juridice din judetul Brasov, au nevoie de un aviz ISU Brasov. De asemenea, exista si situatii in care au nevoie si sa obtina o autorizatie ISU Brasov.

In ceea ce priveste aceste avize si autorizatii, multe persoane nu au foarte multe cunostinte. Din acest motiv creaza o confuzie intre aviz si autorizatie. Alte persoane considera ca avizul si autorizatia sunt unul si acelasi lucru.

Avizul ISU este diferit de autorizatie, si in continuare puteti afla mai multe detalii importante referitoare la acest subiect.

Ce este un aviz ISU Brasov?

Sa incepem asadar cu cel mai important aspect, si anume sa vedem ce este avizul (dar si autorizatia) ISU. Ei bine, avizele si autorizatiile de securitate la incendiu sunt acte administrative pe care le emite Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta.

Aviz ISU BrasovAceste acte sunt utile pentru certificarea dupa verificarile in teren si verificarea documentelor cu privire la realizarea masurilor pentru combaterea incendiilor. Aceste documente sunt emise atunci cand se indeplinesc toate conditiile si cerintele necesare privind securitatea la incendiu in cazul constructiilor, a instalatiilor sau altor amenajari.

Obtinerea avizului

In momentul in care se doreste obtinerea unui aviz ISU Brasov, trebuie cunoscute unele informatii. In primul rand, exista antreprenori care au nevoie de un astfel de aviz pentru afacerea lor. Acestia pot alege sa urmeze toate demersurile pe cont propriu, in vederea obtinerii unui aviz de la ISU.

Exista insa si firme de specialitate pe piata. Aceste firme urmeaza toate demersurile in locul clientului, pentru a obtine autorizatia sau avizul ISU. Practic, persoana juridica apeleaza la o asemenea firma, care creaza dosarul depus la ISU si urmeaza toti pasii pentru a obtine documentul.

Cea mai simpla solutie este aceea de a apela la ajutorul specialistilor. In acest fel, antreprenorii castiga timp pretios pe care il pot petrece implicandu-se in alte activitati.

Situatii in care este necesar avizul

Acum ca am vazut ce este si cine se ocupa de obtinerea unui aviz ISU, trebuie sa mergem mai departe. Vom prezenta cateva situatii in care un astfel de document eliberat de catre cei de la ISU este necesar.

Asadar, avizul ISU este necesar pentru statiile transportabile de distributie a carburantilor la autovehicule. Daca au o capacitate de stocare de maxim 30 metri cubi. Un astfel de document este necesar si pentru statiile publice de distributie a carburantilor pentru autovehicule. Aici insa avizul este necesar doar in cazul in care capacitatea de stocare este de maxim 300 de metri cubi pentru lichidele petroliere.

Pentru punctele de desfacere a buteliilor cu gaz petrolier lichefiat este necesar avizul daca este vorba despre o capacitate de stocare de maxim 30 mc echivalent in apa.

Acestea sunt asadar cateva exemple de situatii in care este important sau mai bine spus necesar un aviz ISU Brasov. Trebuie mentionat faptul ca imediat dupa ce a avut loc tragedia de la Colectiv (clubul din capitala unde au murit foarte multi tineri) au avut loc multe controale.

Cei care desfasoara afaceri si au nevoie de un aviz ISU Brasov ar face bine sa obtina documentul cat mai repede. Daca isi desfasoara activitatea fara a avea aviz si/sau autorizatie ISU vor suporta sanctiuni foarte aspre. Deci, cel mai bine ar fi sa urmeze rapid toate demersurile pentru a obtine aceste documente.

Citeste si...

Geamuri Termopan Brasov

Geamuri Termopan Brasov

De ce sunt recomandate ferestrele cu geamuri termopan Brasov? In lumea moderna, se pune mare …

Mobila Bucatarie la Comanda Brasov

Mobila Bucatarie la Comanda Brasov

Merita sa aleg mobila bucatarie la comanda Brasov modulara? Cand vine vorba despre a cumpara …

Firma De Asfaltare

Firma De Asfaltare

Cum calculeaza o firma de asfaltare costurile unei lucrari? Stiati ca atat persoanele fizice cat …