Saturday , August 13 2022

Epilare Cu Laser Brasov

Ce trebuie sa stim despre epilare cu laser Brasov?

Spre epilare cu laser Brasov isi indreapta atentia toate persoanele care isi doresc eliminarea firelor de par crescute in anumite zone ale corpului. Aici ne referim la zona inghinala, axile, spate, maini, piept, picioare, gat sau buza superioara (mustata).

In comparatie cu toate celelalte metode de eliminare a firelor de par, epilarea definitiva este cea mai eficienta. Este singurul tratament corporal care are ca obiectiv eliminarea firelor de par si care nu este dureros. In plus, este un tratament corporal non invaziv, care nu prezinta riscul unor infectii, iritatii ale pielii sau altor probleme. Este de asemenea un tratament corporal cu rezultate de lunga durata, care lasa pielea moale si catifelata.

Cate sedinte de epilare cu laser Brasov sunt necesare?

Acesta este unul dintre lucrurile pe care majoritatea oamenilor doresc sa il afle. Atat femeile cat si barbatii doresc sa stie de cate ori trebuie sa mearga la salon pentru un astfel de tratament corporal impotriva firelor nedorite de par.

Epilare Cu Laser BrasovEi bine, pentru zona inghinala, brate, picioare si spate sunt necesare 4 pana la 8 sedinte, in functie de persoana. Pentru axile, timpul este putin mai scurt: este nevoie de 3 pana la 6 sedinte. Numarul de sedinte variaza in functie de tipul de piele, parul si pilositatea persoanei tratate.

Persoanele cu par putin si/sau cu par aspru vor avea nevoie de mai putine sedinte decat in ​​cazul opus. Adica pilozitate mare sau par foarte fin. Pielea mai inchisa si mai negra necesita in general, mai multe sedinte (deoarece energia folosita este mai mica). Intre sedinte, va puteti epila sau rade (chiar si imediat dupa sedinta) dar ideal este sa lasati parul sa creasca din nou pana la urmatoarea programare pentru eficienta maxima.

Firele de par distruse in timpul sedintelor de epilare cu laser Brasov sunt distruse pentru totdeauna. Sedintele pot fi chiar distantate la 3 luni. Daca bugetul nu permite o sedinta in fiecare luna sau la doua – trei saptamani.

Cat timp trebuie sa treaca de la o sedinta de epilare definitiva cu laser la alta?

Este deosebit de important sa tineti cont de timpul pe care il lasati sa treaca de la o sedinta la alta. Respectati un timp minim intre doua sedinte consecutive de la trei pana la sase saptamani pentru fata, linia bikinilor si axile. Patru pana la opt saptamani de pauza intre sedinte sunt necesare pentru picioare, brate, spate, trunchi.

Pentru sesiunile anuale de intretinere: asteptati ca parul sa creasca din nou suficient de mult pentru a putea fi tratat. Trebuie sa stiti ca nu exista o scadere semnificativa a eficientei daca timpul maxim de asteptare este uitat si depasit.

Pot urma un astfel de tratament daca am alunite pe corp?

Multe persoane au alunitie in diverse zone ale corpului. Aceste persoane si-ar dori sa afle daca pot urma un tratament de epilare cu laser Brasov pentru a scapa de firele de par.

Atata timp cat alunitele nu sunt dubioase si problematice, nu exista nicio contraindicatie pentru tratarea pielii daca aceasta are alunite. Dimpotriva, sedintele cu lumina pulsata sau cu diode laser par sa atenueze alunitele prin distrugerea melanocitelor si a depozitelor de melanina.

In cazul unor leziuni sau pete suspecte, este intotdeauna recomandat sa nu se trateze imediat zona cu laser. Cel mai bine ar fi sa se ceara sfatul medicului dermatolog.

Citeste si...

Produse Italia

Produse Italia

Produse Italia de cea mai buna calitate Exista o gama vasta de Produse Italia. Putem …

Gradinita Bucuresti

Gradinita Bucuresti

Gradinita Bucuresti Este o idee foarte buna sa aveti in vedere o gradinita Bucuresti de …

Televiziune Live

Televiziune Live

Televiziune live Este important sa aveti in vedere un serviciu de Televiziune Live. Un astfel …