Tuesday , April 16 2024

Electrician Brasov

Eu am nevoie de un electrician Brasov?

Serviciile pe care un electrician Brasov le presteaza in viata de zi cu zi sunt extrem de importante. Exista situatii in care acesta poate chiar sa previna diverse situatii tragice cum ar fi izbucnirea unui incendiu, sau electrocutarea oamenilor.

Multe persoane se intreaba de ce ar avea nevoie de ajutorul unui electrician. Cum ar putea acesta sa le fie de ajutor. Ei bine, va prezentam situatii si exemple concrete in randurile care urmeaza.

Nevoia de serviciile unui electrician Brasov

Serviciile electricianului sunt asadar deosebit de importante. De la inlocuirea unei prize pana la inlocuirea instalatiei electrice, acesta va poate fi de folos in multe situatii. Sa discutam asadar despre cateva dintre aceste situatii:

1. Probleme ale intrerupatoarelor

Intreruptoarele sunt proiectate sa se declanseze atunci cand un circuit este supraincarcat. Declansarea previne supraincalzirea si elimina pericolele de incendiu. Declansarea ocazionala indica probabil o suprasarcina simpla, dar daca apare in mod repetat, trebuie sa apelati la un electrician si sa-i cereti sa va evalueze intregul sistem electric.

2. Cabluri electrice roase de rozatoare

Soarecilor si sobolanilor le place sa mestece cablurile electrice, iar cablurile uzate sau deteriorate reprezinta un pericol sigur de incendiu. Daca observati excremente sau alte semne de activitate a rozatoarelor in pod, subsol sau in jurul corpurilor electrice, verificati toate cablurile din zona pentru semne de deteriorare.

Electrician BrasovIn cazul in care gasiti chiar si un singur cablu deteriorat de aceste rozatoare, sunati electricianul. Nu riscati sa il izolati singur sau sa il inlocuiti pentru ca va puneti viata in pericol. Un electrician autorizat ANRE are mereu solutia ideala pentru astfel de probleme.

3. Tavanul fierbinte in jurul corpurilor de iluminat

Verificati ocazional zona din jurul corpurilor dvs. iluminat de pe tavan pentru caldura. Prezenta caldurii este un semn care ar putea indica o lipsa de izolatie suficienta . De asemenea, depasirea puterilor recomandate pentru bec poate provoca supraincalzire. Oricare dintre probleme prezinta un potential pericol de incendiu.

Luati in considerare trecerea la becuri cu lumina fluorescenta compacta (CFL) sau cu diode emitatoare de lumina (LED), deoarece acestea nu produc la fel de multa caldura ca becurile incandescente.

Daca observati ca zona din jurul corpurilor de iluminat este calda, sunati cat mai degraba electricianul. Acesta trebuie sa soseasca la fata locului si sa faca o constatare. Trebuie sa va asigure ca sunteti in siguranta si nu exista nici un potential risc de incendiu.

4. Folosirea aparatelor contrafacute

Daca ati mers vreodata la o piata de vechituri si ati vazut vanzatori care vand lucruri precum prelungitoare si lumini de noapte la preturi ridicol de mici, aveti grija. Exista o mare posibilitate ca acestea sa fie contrafacute sau sa nu corespunda standardelor industriei. In plus, pot fi incredibil de periculoase. Achizitionati produsele electrice de la dealeri de renume si consacrati. Puteti chiar sa discutati cu un electrician pentru a va face si anumite recomandari.

Concluzie

Exista dupa cum se poate vedea, multe posibile probleme care au legatura cu energia electrica. Din acest motiv, ar trebui sa aveti un electrician Brasov autorizat care sa va serveasca de fiecare data cand este nevoie.

Contactati de fiecare data electricianul atunci cand suspectati ca exista posibile probleme ale instalatiei sau aparatelor electrice. Nu merita sa neglijati acest sfat pentru ca o mica clipa de neatentie va poate pune locuinta dar mai ales viata in pericol.

Citeste si...

Amenajari Reamenajari Si Renovari Brasov

Amenajari Reamenajari Si Renovari Brasov

Beneficiile oferite de serviciile de amenajari reamenajari si renovari Brasov Stiati ca multe persoane se …

Instalator Sanitar Brasov

Instalator Sanitar Brasov

De ce cheama oamenii acasa un instalator sanitar Brasov? Nu exista locuinta in care sa …

Aviz ISU Brasov

Aviz ISU Brasov

Ce este un aviz ISU Brasov si cand este necesar? Exista situatii in care persoanele …