Tuesday , May 28 2024

Epilare Definitiva Brasov

Cum sa ma pregatesc pentru epilare definitiva Brasov cu laser?

Firele nedorite de par de pe suprafata corpului pot fi eliminate prin epilare definitiva Brasov, cu laser. Trebuie sa recunoastem faptul ca prezenta firelor de par pe anumite zone ale corpului arata destul de urat.

Multe persoane se simt stanjenite din acest motiv, si incearca diverse metode pentru a elimina acele fire de par. Ei bine, dintre toate metodele care pot fi puse in aplicare, fara doar si poate, epilarea definitiva cu laser este cea mai eficienta.

Despre aceasta procedura vom discuta in randurile de mai jos. Veti afla cum trebuie sa va pregatiti pentru un asemenea tratament, dar si alte lucruri interesante.

Epilare definitiva Brasov cu laser

Epilarea definitiva cu laser este o procedura cosmetica, preferata de femei si barbati, pentru eliminarea firelor de par de pe corp.

Aceasta procedura utilizeaza lumina concentrata a unui laser, cu scopul de a indeparta dupa cum am spus, parul de pe corp.

Aceasta tehnologie se bazeaza pe laser pentru a distruge foliculii de par, impiedicandu-i astfel sa mai creasca.

Epilare Definitiva BrasovEste important sa cunoasteti despre procedura faptul ca este non – invaziva. Majoritatea persoanelor care au urmat un asemenea tratament au sustinut ca nu au simtit durere, iar rezultatele le-au depasit asteptarile.

Pregatirea pentru procedura

Pentru a va pregati pentru procedura de epilare definitiva Brasov cu laser, trebuie sa luati legatura cu specialistul care va efectua epilarea.

Veti afla de la specialist, daca aceasta procedura se potriveste tipului de piele pe care il aveti. Totodata, veti primi informatii si referitor la numarul de sedinte de care ati putea avea nevoie pentru tratament.

Inainte de a incepe tratamentul, specialistul ar urma sa:

  • Se informeze despre antecedentele dvs. medicale tinand cont de istoricul de tulburari ale pielii, utilizarea medicamentelor si procedurile anterioare de indepartare a parului.
  • Discute cu dumneavoastra despre riscurile, beneficiile si asteptarile procedurii.
  • Faca fotografii pentru evaluarea inainte si dupa tratament si pentru recenzii pe termen lung.
  • Va aduca la cunostinta faptul ca trebuie sa evitati sa iesiti la soare inainte si dupa tratament si folositi protectie solara cu SPF 30 sau mai mult.
  • Va informeze ca trebuie sa evitati administrarea medicamentelor cum ar fi medicamentele antiinflamatoare inainte de procedura.
  • Radeti si sa tundeti firele de par din zona vizata inainte de tratament.
  • Folositi creme de iluminare a pielii pentru a lumina pielea, indepartand bronzul din zona.

Avantajele epilarii definitive cu laser

Mai sus ati aflat ce trebuie sa va spuna specialistul in epilare definitiva Brasov, inainte de efectuarea procedurii.

Trebuie de asemenea sa cunoasteti si unele dintre cele mai evidente avantaje pe care doar aceasta procedura poate sa vi le ofere.

Rezultatele de lunga durata, reprezinta unul dintre avantajele de top care sunt asociate cu un astfel de tratament cosmetic pentru eliminarea firelor de par de pe suprafata corpului. Un astfel de tratament poate avea rezultate vizibile si dupa 10 – 15 ani.

Trebuie doar sa respectati sedintele de tratament, dar si pe cele de intretinere, care pot avea loc odata sau de doua ori pe an.

Faptul ca pe suprafata tratata nu va mai exista par, este un avantaj in sine. Apoi, nu va mai trebui sa folositi alte metode pentru indepartarea firelor de par. Deci, nu veti mai avea parte de iritatii ale pielii, nici de piele aspra. Acesata va fi moale si catifelata, asa cum v-ati dorit mereu.

In plus, un alt avantaj este ca nu trebuie sa mai cheltuiti bani pentru epilarea la salon sau acasa. Astfel, pe termen lung, procedura de epilare definitiva Brasov cu laser va poate ajuta sa economisiti bani.

Citeste si...

Pret Apartamente Brasov

Pret Apartamente Brasov

Cand pot gasi un pret apartamente Brasov atractiv in prezent? In mod evident, exista persoane …

Transport marfuri frigorifice

Transport marfuri frigorifice

Transport marfuri frigorifice si alte servicii utile Transport marfuri frigorifice reprezintă o provocare pentru industria …

Decodare Telefon Brasov

Decodare Telefon Brasov

Cum procedam cand avem nevoie de decodare telefon Brasov? Exista persoane care detin telefoane mobile …