Friday , June 21 2024

Anunt Publicitar

Anunt Publicitar De Tip SEM

Ati auzit de termenul Anunt Publicitar SEM? Si nu stiti ce inseamna? In urmatoarele randuri va vom explica succint la ce se refera aceasta abrevviere si ce implica. SEM este prescurtarea de Search Engine Marketing. Si se refera la promovarea prin motoarele de cautare. Incepeti sa intelegeti?

Anunt PublicitarRezultatele promovarii SEM sunt acele afisari de pe rimele pozitii care au bifa [Ad]. Numeroase Anunturi Brasov sunt promovate prin aceasta metoda. Astfel, pentru o suma de bani, anutul dvs va aparea printre primele pozitii, fara a fi site-ul foarte bine pus la punct in ceea ce priveste SEO.

Anunturile SEM sunt de doua tipuri in functie de plata:

Pay Per Click (PPC). Aceste anunturi sunt afisate dupa anumite cuvinte cheie pe care le specificati dvs. Iar din bugetul alocat promovarii, se va scadea o anumita suma de fiecare data cand cineva acceseaza anuntul promovat. Aceasta metoda este cea mai populara, deoarece, astfel, platiti pe click. Iar un lick inseamna un potential client si o probabila vanzare.

Costa Per Thousand (CPM). Aceste anunturi sunt mai putin populare. Deoarece, astfel, pentru bugetul alocat, veti avea parte de 1000 de impresii. Iar aceste impresii nu inseamna neaparat click-uri.

Oricare ar fi tipul de promovare SEM ales, aveti mari sanse sa va cresteti vanzarile, cu putin efort.

Citeste si...

Epilare Definitiva Brasov

Epilare Definitiva Brasov

Cum sa ma pregatesc pentru epilare definitiva Brasov cu laser? Firele nedorite de par de …

Studio De Videochat Brasov

Studio De Videochat Brasov

Avantajele si dezavantajele modelelor de la studio de videochat Brasov Numarul fetelor care doresc sa …

Servicii Transport Marfa Bacau

Servicii Transport Marfa Bacau

Ce tipuri de servicii transport marfa Bacau exista? In fiecare zi exista companii care cauta …

Leave a Reply