Tuesday , April 16 2024

De ce sa optati pentru case din lemn?

De ce sa optati pentru case din lemn?

Casele din lemn incep sa devina din ce in ce mai apreciate de multe persoane. Acestea sunt considerate a fi adevarate comori daca sunt intretinute cum trebuie. Ele vor ajunge sa reziste pentru multi ani. Daca veti opta pentru case din lemn, veti constata ca ati facut o alegere destul de buna. In cele ce urmeaza va voi prezenta cateva aspecte referitoare la o astfel de casa. Tinand cont de aceste lucruri, veti constata ca exista numeroase beneficii ale acesteia.

Aspecte referitoare la case din lemn

case din lemnAceste case se vor construi intr-un timp foarte scurt. Va fi necesara doar o echipa de 20-25 de persoane pentru a ridica o casa din lemn. Aceasta casa va putea fi ridicata in doar cateva zile.

Trebuie sa mai tineti cont si de faptul ca o casa din lemn este mult mai calduroasa decat una dintr-un alt material. Acest lucru se datoreaza faptului ca aceasta casa are niste performante energetice si termice foarte bune.

Veti mai vedea ca o astfel de casa va va salva mai mult spatiu. Peretii sunt de doua ori mai subtiri decat a unei case din caramida sau BCA.

Trebuie sa mai stiti ca aceste case din lemn sunt si destul de rezistente la cutremure. Daca veti opta pentru o astfel de casa, aceasta va rezista fara probleme la un cutremur de 8  grade pe scara Richter.

Beneficii financiare

Costul de constructie va fi unul redus. Optand pentru o astfel de casa, veti constata ca ati facut o alegere foarte buna. Pretul pentru o casa cu structura din lemn de 50-60 mp este de aproximativ 20000 de euro, cu mult mai putin decat o casa asemanatoare construita din alte materiale. O casa din lemn va fi protejata si impotriva incendiilor. Lemnul este tratat ignifug, de aceea rezistenta sa va fi sporita.

Citeste si...

Case Modulare Container

Case Modulare Container

Merita sa cumpere oamenii case modulare container? In ultimii ani, multe persoane si-au indreptat atentia …

Termopane Brasov

Termopane Brasov

Termopane Brasov Daca sunteti in cautare de geamuri termopane Brasov, trebuie sa aveti in vedere …

Constructii Case Brasov

Constructii Case Brasov

Constructii Case Brasov Cand vne vorba de servicii ca cele de Constructii Case Brasov, trebuie …

Leave a Reply