Thursday , February 2 2023

Certificat energetic Brasov

Certificat energetic Brasov

Certificat Energetic BrasovLegea 153/2013 face acum obligatoriu certificatul energetic in cazul inchirierii, vanzarii sau reabilitarii unui imobil. Lipsa acestui certificate poate duce chiar la anularea contractelor incheiate. Din acest motiv, detinerea unui certificate energetic Brasov este necesara pentru toti detinatorii de imoible.

Certificatul energetic este documentul eliberat de catre o firma specializata in domeniu. Documentul atesta performanta energetica a unei cladiri sau a unui imobil, precum si incadrarea acestuia intr-una din clasele de performanta energetica.

Certificat energetic Brasov obligatoriu

Multe persoane nu realizeaza inca, probabil din ignoranta, importanta unui astfel de document. Insa, atunci cand este insotit de catre o documentatie corespunzatoare, acesta ofera numeroase beneficii. In primul rand, in urma analizei energetice premergatoare eliberarii documentului, veti afla informatii valoroase. Aceste informatii privesc instalatiile aferente cladirii dumneavoastra, fie ca vorbim despre instalatii de iluminat, de incalzire sau de climatizare. In urma aflarii acestor informatii, puteti efectua operatiuni de imbunatatire.

Un al doilea beneficiu, care este si usor de intuit, este acela ca veti putea cere un pret mai mare pe imobil. Daca o persoana doreste sa vanda un imobil asemanator, dumneavoastra veti putea cere un pret mai mare atunci cand aveti un calificativ energetic superior.

Calificativele variaza de la G, ceea ce indica un consum de energie de peste 820 kWh/mp/an, pana la A. Acest indice este pentur un consum pana in 125 de kWh/mp/an. Pretul unui certificat energetic Brasov variaza de la cateva sute de lei si crescand in functie de marimea imobilului.

 

Citeste si...

fotograf nunta brasov

Optati pentru un Fotograf Nunta Brasov profesionist

Optati pentru un Fotograf Nunta Brasov profesionist Alegerea unui fotograf se poate dovedi a fi …

avocat brasov

Avocat Brasov potrivit

Avocat Brasov potrivit Avocatul trebuie ales in functie de nevoile voastre. Acesta trebuie sa vina …

Magician Nunta

Ce trebuie sa stiti despre un Magician Nunta

Ce trebuie sa stiti despre un Magician Nunta Nunta este un eveniment deosebit. In cadrul …

Leave a Reply