Monday , February 6 2023

Conectori lemn multicui

Conectori lemn multicui

Inca din timpurile stravechi, lemnul a fost unul din primele materiale de constructii. Totusi, pentru realizarea acestora, era nevoie de multa pricepere pentru a realiza imbinarile si masuratorile necesare. Tamplarii cu experienta au constientizat nevoia folosirii unor conectori lemn, fapt ce a dus la inventarea placilor multicui. Inaintea inventarii acestora, toate modificarile lemnului se efectuau pe santier.

Acest sistem de conectori lemn multicui este cel mai important pas care a facut posibila prefabricarea caselor din lemn. Datorita prefabricarii componentelor, se reduce drastic perioada de montaj, oferindu-se un control mai mare al calitarii si preturi reduse. Prin intermediul acestui sistem, ingineria structurala se poate aplica si pentru constructii din lemn.

La cine apelam pentru achizitia de conectori de lemn multicui

La Sinai puteti afla mai multe informatii despre conectori lemn multicui si utilizarile acestora. In general, procedeul de imbinare numit gang nail se bazeaza pe un conector cu multi tepi. Acesti conectori sunt presati pe suprafata lemnului, utilizandu-se prese hidraulice. Astfel se asigura ca toate cuiele sunt bine fixate in material.

Conectorii pentru lemn intra in categoria de elemente asamblare pentru constructii din lemn. Acestia sunt utilizati de catre dulgheri sau montatori de sarpanta pentru montajul structurilor din lemn. Daca sunteti in cautare de conectori lemn, Sinai va sta la dispozitie. Va recomandam ca atunci cand achizitionati astfel de produse, sa verificati daca au certificat CE.

Montarea cu ajutorul conectorilor

conectori lemn multicuiDatorita usurintei cu care se monteaza, un conector pentru lemn este solutia ideala pentru industria de structuri prefabricate. Atunci cand vine vorba de aceasta industrie, rapiditatea si fiabilitatea sunt cruciale. Asadar, utilizarea unor ferme de tip Gang Nail este sinonimul calitatii si profesionalismului.

Sistemul constructiv ce utilizeaza fermele industrializate din lemn se potriveste pentru orice tip de locuinta. Fie ca este o mansarda, sarpanta nelocuibila sau circulabila, acest sistem se potriveste oricarei cerinte. In plus, se poate utiliza si pentru constructii comerciale, industriale sau chiar administrative. Acesta are o capacitate de a realiza deschideri de pana la 30 de m.

 

 

Citeste si...

Termopane Brasov

Termopane Brasov

Termopane Brasov Daca sunteti in cautare de geamuri termopane Brasov, trebuie sa aveti in vedere …

Constructii Case Brasov

Constructii Case Brasov

Constructii Case Brasov Cand vne vorba de servicii ca cele de Constructii Case Brasov, trebuie …

Case Din Lemn La Cheie

Case Din Lemn La Cheie

Case Din Lemn La Cheie Achizitionarea unei Case Din Lemn La Cheie poate deveni cea …

Leave a Reply