Tuesday , April 16 2024

Elevator

Elevator

Elevatorul se defineste ca fiind un utilaj conceput specific pentru ridicarea autovehiculelor. Este un ajutor esential in atelierele auto pentru aducerea autovehiculelor la o inaltime anume, in plan vertical. Achizitia unui elevator inseamna investirea unei sume destul de mari, insa se observa beneficiile de la primele utilizari ale acestuia.

Tipurile de elevator auto comercializate

elevatorCand se achizitioneaza un elevator auto se tine cont de cativa factori. In primul rand, ne gandim la dimensiunea spatiului in care isi desfasoara activitatea service-ul auto. In functie de locul pus la dispozitie, ne orientam si spre marimea utilajului ce ar putea incapea.

Noi oferim chiar si Piese Cutie Viteze Camion. Va asteptam cu oferte! Al doilea factor il reprezinta bugetul de care dispune atelierul auto. Se poate sa existe fonduri suficiente la dispozitie, sau sa se contracteze un imprumut. Daca se apeleaza la cea de-a doua optiune, cu siguranta elevatorul isi va scoate banii intr-un timp scurt.

Tipurile principale de elevatoare sunt patru la numar. Exista elevator auto cu 2 coloane, cu 4 coloane, elevator de tip foarfeca si elevator pentru motociclete.

Poate fi, de asemenea, incastrate in pardoseala sau nu. Cele incastrate in paroseala nu ocupa spatiu in hala service atunci cand nu sunt utilizate. Se poate efectua trecerea pe deasupra atat a persoanelor cat si a autovehiculelor. Deci reprezinta o solutie ideala pentru un spatiu de dimensiuni relativ reduse.

Functionarea si intretinerea unui elevator auto

Pentru montarea si functionarea unui astfel de utilaj este necesara intocmirea unei documentatii ce urmeaza a fi inaintata catre ISCIR. Functionarea acestuia se face doar de personal calificat special in aceasta functie. In timpul operarii se utilizeaza echipament special de protectie, ce include haine corespunzatoare, incaltaminte la fel si ochelari de protectie.

Intretinerea se asigura atat de mecanicii care folosesc elevatorul, cat si de firme specializate. Se efectueaza verificari periodice pentru mentenanta si pentru a functiona in continuare la capacitati maxime.

 

Citeste si...

Reconditionare Janta Aliaj Brasov

Reconditionare Janta Aliaj Focsani

Reconditionare Janta Aliaj Focsani Un serviciu potrivit de Reconditionare Janta Aliaj Focsani este alegerea cea …

Reparatii Sistem Suspensii Brasov

Reparatii Sistem Suspensii Brasov

Reparatii Sistem Suspensii Brasov Alegeti un serviciu ideal de Reparatii Sistem Suspensii Brasov. Un astfel …

Tractari Auto Brasov

Tractari Auto Brasov

Ai ramas in pana? Suna la Tractari Auto Brasov! Optati pentru o firma ideala de …

Leave a Reply