Tuesday , April 16 2024

LR Health & Beauty

LR Health & Beauty mi-a schimbat viața

Mă numesc Burcea Ionut , sunt din Bucuresti si acum locuiesc in Otopeni alaturi de sotia mea Sandra si cei trei copii .

Mai bine de 15 ani am dezvoltat in domeniul constructiilor propria afacere ,activitate ce mi-a adus multe satisfactii dar si multe necazuri .Pe masura ce trece timpul ma simteam sclav in propria afacere iar problemele avute in activitatea curenta in perioada 2007-2008 m-au afectat si din punctul de vedere al sanatati , lucru ce mi-a declansat o serie de atacuri de panica ce aveau loc foarte des.

Intamplarea a facut ca acum 4-5 ani sa primim de la medicul nostru stomatlog o pasta de dinti Micro Silver , produs de care ne-am indragostit datorita efectelor ei. Asa am ajuns rand pe rand sa fim client fideli pentru toata gama de ingrijire oferita de LR Health & Beauty.

LR Health & BeautyIn urma unei vizite la cabinetul stomatologic am facut inca un atac de panica chiar pe scaunul din cabinetul stomatologic . Acela a fost momentul in care si medical meu stomatolog (dr.Adelina Iorgulescu ) a aflat despre atacurile mele de panica si la recomandarea ei am inceput sa consum un supliment alimentar produs de LR Health & Beauty, mai exact Mind Master , supliment care si-a facut efectul chiar dupa cateva zile. Acela a fost momentul cand la recomandarea d-nei dr. Adelina Iorgulescu , sotia mea Sandra a deschis si pentru noi un cod de partener LR. La acel moment pentru mine LR nu insemna decat un producator al unor produse de calitate , iar pentru Sandra a devenit o activitate part time de a comercializa produsele.

LR Health & Beauty

La doar 2-3 saptamani dupa momentul in care devenisem parteneri LR , eram la munte cu un grup de prieteni iar Sandra a primit un telefon si a fost invitata la un seminar de instruire sustinut de un anumit domn Catalin Suman in Brasov. La insistenta sotiei de a participa am mers impreuna cu ea la acel seminar .

Acel seminar ma facut sa inteleg ce inseamna LR Health & Beauty cu adevarat si ce oportunitate ofera . Am decis din acel moment sa ma inplic in dezvoltarea propriei afaceri alaturi de compania LR si sa vorbesc tuturor persoanelor din anturajul nostrum despre ce ofera aceasta companie.

LR Health & Beauty mi-a oferit posibilitatea să întâlnesc persone cu experiență în acest domeniu care au fost dispuse sa ne sprijine si sa ne impartaseasca din propria lor experienta. Astfel am ajuns sa legam o colaborare frumoasa cu Catalin si Ramona Suman ,cu Bogdan si Adelina Iorgulescu si cu multe alte persoane.

Activitatea mea curenta nu ne permitea sa ne ocupam de LR dacat in weekend si totusi dupa prima luna de activitate atingeam primul nivel de cariera ,iar la doar trei luni diferenta reuseam sa atingem nivelul trei de cariera .

LR Health & Beauty

In tot acest timp eram placut impresionati sa aflam rand pe rand cum in afara de castigurile financiare si produsele de calitate, LR Health & Beauty ne mai oferea pentru rezultatele noastre posibilitatea de a participa la evenimente gratuite precum Academia de Junior Manager , o academie de trei zile in care am invatat foarte multe lucruri noi de la oameni care dezvoltau de mai mult timp aceasta afacere , sau precum Academia de Junior Team Leader ce a avut loc in Germania unde am vizitat si fabrica LR din Ahlen.

LR Health & Beauty pune la dispoziție competiții realizabile, ușor de atins de orice persoan. Acestea ne-au dat posibilitatea sa castigam foarte multe produse dar si sa calatorim in excursii absolut gratuite .

Surpriza a venit la doar 2 ani si jumatate cand prin atingerea treptei 5 de cariera am primit propriul Mercedes oferit de LR Health & Beauty pentru rezultatele noastre.

As putea scrie o carte cu toate momentele frumoase dar toate aceste lucruri nu ar fi putut sa se intample pentru noi daca nu am fi inteles de la inceput rolul care il are experienta altor persoane in aceasta activitate . Am inteles foarte repede ca pentru a avea success in primul rand trebuie sa te lasi ajutat si instruit de persoane cu experienta si pe masura ce prindem si noi experienta sa ajutam la randul nostru.

Nu putem decat sa multumim colegilor din LR Health & Beauty, care ne-au fost alaturi tot timpul si ne-au impartasit din experienta lor , precum Adelina si Bogdan Iorgulescu , Alexandru Cahler , Gabriela Adam si multi alti dar in mod special vrem sa le multumim lui Catalin si Ramona Suman care ne-au sprijinit tot timpul si ne-au pus la dispozitie atat noua cat si intregi echipe metode de instruire precum seminarii tinute in toate orasele unde a fost nevoie , academiile la care am participat si ei ne-au impartasit din experienta lor , live-uri cu informatii foarte utile si multe alte metode ce ne ajuta sa ne perfectionam si sa ne dezvoltam propria afacere alături LR Health & Beauty.

Citeste si...

Pret Apartamente Brasov

Pret Apartamente Brasov

Cand pot gasi un pret apartamente Brasov atractiv in prezent? In mod evident, exista persoane …

Transport marfuri frigorifice

Transport marfuri frigorifice

Transport marfuri frigorifice si alte servicii utile Transport marfuri frigorifice reprezintă o provocare pentru industria …

Decodare Telefon Brasov

Decodare Telefon Brasov

Cum procedam cand avem nevoie de decodare telefon Brasov? Exista persoane care detin telefoane mobile …

Leave a Reply