Sala Fitness Rasnov

Sala Fitness Rasnov complet utilat

La o Sala Fitness Rasnov se pot efectua nenumarate exercitii pe benzile de alergat. Aceste benzi sunt de mai multe tipuri si au functionalitati multiple. Benzile de alergat sunt de trei feluri si anume: benzi electrice, benzi magnetice si benzi profesionale. Incepatorii sau persoanele care au o greutate foarte mare vor folosi numai benzile de alergare magnetica. Efortul depus de acestia este considerabil. Pentru un antrenament mai complex se va utiliza banda de alergare electrica. Viteza de alergare poate fi reglata din computer. Banda de alergare profesionala este destinata celor care doresc sa obtina performanta. Exercitiile fizice prezinta un nivel de complexitate mai mare.

Sala Fitness Rasnov

Aparatele multifunctionale care se regasesc la Sala Fitness Rasnov sunt potrivite pentru persoanele care dispun deja de experineta in tot ceea ce inseamna fitness. Cunosc antrenamentul de rezistenta si doresc sa isi imbunatateasca masa musculara considerabil. Isi pot contura, in mod armonios, anumite zone ale corpului.

Sala Fitness RasnovUtilizand aparatele multifunctionale, antrenamentul este complet si eficient. Se vor tonifia si se vor modela muschii in mod armonios. Participa la imbunatatirea sanatatii coloanei vertebrale. Se imbunatateste si echilibrul, controlul si stabilitatea corpului. Acest aparat dispune si de accesorii care se pot utiliza la tractiuni, ridicari de haltere si exercitii pentru triceps.

Sala Fitness Moderna

Cele mai utilizate aparate la Sala Fitness sunt stepperele. Aceste aparate sunt niste aparate simple. Sunt prevazute cu doua pedale. Exercitiile propriu zise sunt asemanatoare urcatului scarilor. Pentru o viata sanatoasa si foarte activa, antrenorii personali recomanda utilizarea stepperelor. Utilizand, in mod eficient acest aparat, se reduce, in mod semnificativ, posibilitatea aparitiei bolilor de inima si al diabetului.

Acest aparat nu se va folosi niciodata de persoanele care sufera de afectiuni ale gleznelor, ale genunchilor si ale articulatiilor. Exista si categoria de aparate numite steppere twist. Sunt aparate complexe, prezinta functionalitati multiple. Se poate observa cu usurinta numarul caloriilor consumate, citind afisajul de pe ecranul aparatului. Pentru exercitiile de aerobic se vor folosi stepperele de tip treapta.

You may also like

No Comment

You can post first response comment.

Leave A Comment

Please enter your name. Please enter an valid email address. Please enter a message.

Close