Thursday , February 2 2023

Conducere Defensiva

Conducere defensiva

Ar fi bine sa aveti in vedere faptul ca normele de Conducere Defensiva sunt foarte importante. Multe din accidentele rutiere au loc pentru ca nu se respecta anumite lucruri. Conducerea imprudenta si viteza neadaptata conditiilor de drum este un motiv al accidentelor. De asemenea, neacordarea de prioritate, precum si depasirea neregulamentara sunt alte motive datorita carora au loc accidente. Avand aceste norme de conducere defensiva in vedere, riscul de a fi implicati in accidente va scadea.

Conducere defensiva

Conducere DefensivaNu uitati ca in orice situatie sa va analizati mereu cu atentie masina. Instructorii de Conducere Defensiva va incurajeaza sa verificati atat nivelul uleiului, cat si rotile, dar si luminile. Acest lucru ar trebui sa va intre in reflex. Puteti da chiar o tura cu masina inainte de a porni la drum. Nu uitati ca si punerea centurii este foarte importanta. Atat voi, cat si pasagerii din spatele vostru ar trebui sa-si puna centura. Centura trebuie pusa chiar si pe distante mici. Un accident produs chiar la viteza de 60 km/h va poate produce probleme grave.

Nu uitati sa fiti cat mai vizibili chiar si pe timp de zi. Semnalizati-va in permanenta toate intentiile. O masina cu farurile aprinse este mult mai vizibila de catre ceilalti soferi. Acestia vor putea intelege cu circa 3 secunde mai devreme intentiile voastre. Ar fi indicat sa semnalizati mereu orice intentie. Semnalizati chiar si in cazul in care aveti de-a face cu pietonii.

Conducere defensiva

Concentrati-va mereu pe sofat. Daca vorbiti la telefon, folositi neaparat handsfree-ul. Nu va ocupati de alte activitati cand sofati pentru ca acest lucru va mari posibilitatea producerii unui accident. Fiti mereu calmi atunci cand sofati. Nu ar trebui sa raspundeti niciodata provocarilor care vin din trafic. Nu este o idee buna nici sa-i sicanati pe altii in trafic. De asemenea, ar fi indicat sa va asigurati in oglinzi la maximum 10 secunde.

In intersectii este important sa va reduceti viteza. Nu intrati in intersectii cu o viteza peste 40 km/h. Nu va obisnuiti sa treceti pe galben si sa aveti mereu o distanta de minim 2 secunde intre voi si ceilalti. Aveti in vedere aceste lucruri.

Citeste si...

Trupa Nunti

Trupa Nunti

Tinand cont de toate informatiile importante vei gasi o trupa nunti perfecta Trupa Nunti – …

Site De Prezentare Profesional

Site De Prezentare Profesional

Site de prezentare profesional Optati pentru un Site De Prezentare Profesional. Un astfel de site …

Pungi Curierat

Pungi Curierat

Cine are nevoie de pungi curierat in viata de zi cu zi? In viata de …

Leave a Reply