Tuesday , May 28 2024

Elevator foarfeca

Elevator foarfeca

Detineti un punct de service auto, aveti o firma de transport sau, pur si simplu sunteti pasionat de autovehicule?  Nu ezitati sa achizitionati utilajul perfect pentru activitatea zilnica, un elevator foarfeca. Exista mai multe tipuri de elevatoare pentru automobile, in functie de scopul utilizarii si preferintele utilizatorului:

Elevator foarfeca – caracteristici

Elevator foarfeca. Acest tip de elevator are titlul corespunzator cu mecanismul de ridicare de foarfeca dubla care este la baza structurii acestuia. Acest tip de elevator este potrivit atat pentru verificarea automobilului la intrarea in service cat si pentru lucrari de service de scurta durata.

Acesta este un utilaj cu scopul de a verifica si regla geometria directiei a automobilului pe roti. Este potrivit si pentru alte lucrari de mecanica auto. Noi oferim chiar si Piese Cutie Viteze Camion. Va asteptam cu oferte!

Acest tip de elevator auto ofera un inalt nivel de stabilitate in timpul utilizarii. El functioneaza cu o pompa si doi cilindri hidraulici actionati de un sistem de sincronizare. Marele avantaj al acestui dispozitiv este faptul ca il puteti folosi cu usurinta acasa pentru automobilul dvs. Este nevoie doar sa aveti acces sub automobil.

Alte tipuri de elevatoare auto

elevator foarfecaElevator pentru service roti. Acest elevator are inaltimea maxima de ridicare 1 m si este dispozitivul perfect pentru vulcanizari sau service pentru roti.

Elevator cu 4 coloane pentru geometrie directie. Acesta este un elevator destinat pentru reglaj directie cu deblocare automata, electro-pneumatica, a clichetilor de siguranta pentru rampe. Este perfect pentru verificarea dubelor si microbuzelor.

Mini elevator foarfeca universal. Elevator foarfeca mobil, perfect pentru utilizare atat in incaperea de service cat si afara. Capacitatea maxima e de 2,5 tone.

Investitia intr-un elevator auto are rentabilitate maxima pe termen lung pentru orice iubitor de automobile. Vizitele la auto service nu vor mai fi atat de necesare decat in cazuri extreme. Tot ce ramane sa faceti este sa va dati seama care este cel mai potrivit pentru automobilul dvs.

 

 

 

 

Citeste si...

Reconditionare Janta Aliaj Brasov

Reconditionare Janta Aliaj Focsani

Reconditionare Janta Aliaj Focsani Un serviciu potrivit de Reconditionare Janta Aliaj Focsani este alegerea cea …

Reparatii Sistem Suspensii Brasov

Reparatii Sistem Suspensii Brasov

Reparatii Sistem Suspensii Brasov Alegeti un serviciu ideal de Reparatii Sistem Suspensii Brasov. Un astfel …

Tractari Auto Brasov

Tractari Auto Brasov

Ai ramas in pana? Suna la Tractari Auto Brasov! Optati pentru o firma ideala de …

Leave a Reply