Tuesday , April 16 2024

Centrale pe peleti Brasov

Centrale pe peleti Brasov

Incalzirea casei este un element important in asigurarea confortului casei fiecaruia dintre noi. Este una dintre nevoile de baza ale omului ce trebuie satisfacuta pentru bunastarea acestuia. Pe plan local, firma Bratina Termoseminee este cea care comercializeaza centrale pe peleti Brasov.

Aceasta societate a fost infiintate de catre intreprinderea italiana fondata inca din anul 1980. In procesul de productie acestia folosesc utilaje si tehnologii moderne cu linii de productie automatizate.

Cum ne incalzim iarna aceasta?

In prezent, majoritatea apartamentelor si caselor se incalzesc in siste autonom, cu ajutorul centralelor termice. Pentru aducerea locuintei la temperatura ideala este necesara achizitia unei astfel de instalatii.

Caldura si confortul ce sunt necesare pentru intreaga familie pot fi asigurate de achizitia unei centrale pe peleti Brasov. Peletii sunt un tip de combustibil ce se comercializeaza la preturi reduse in comparatie cu gazul, gpl-ul sau metanul. Acest cost poate fi un factor determinant in alegerea pe care fiecare client o face atunci cand achizitioneaza o astfel de instalatie.

Aspecte tehnice legate de centrale pe peleti Brasov

centrale pe peleti BrasovCentrala comercializata de firma Bratina Termoseminee este denumita Koperniko si este diponibila in 3 modele numerotate astfel: 21, 27, 34. Toate trei sunt centrale pe peleti disponibile in Brasov. Diferentele dintre ele sunt putine. Au diferite: puterea minima si maxima, puterea termica minima, consumul orar combustibil min-max, emisiile de CO2 la puterea min-nom. Alte diferente mai constau in: volumul de apa in centrala, greutatea cazanului si capacitatea de incalzire.

Camera in care este realizat procesul de ardere al peletilor este din material refractar de inalta densitate. Acest lucru ajuta la ridicarea temperaturii de ardere si la imbunatatirea gradului de eficienta energetica.

Motorul de alimentare de care dispun aceste centrale este dublu, putand astfel sa fie gestionat independent fiecare canal de alimentare cu combustibil. Se golesc complet canalele alternativ dupa fiecare ciclu de lucru.

Pentru centrale pe peleti Brasov de calitate apelati cu incredere la serviciile oferite de catre Bratina Termoseminee.

Citeste si...

Amenajari Reamenajari Si Renovari Brasov

Amenajari Reamenajari Si Renovari Brasov

Beneficiile oferite de serviciile de amenajari reamenajari si renovari Brasov Stiati ca multe persoane se …

Electrician Brasov

Electrician Brasov

Eu am nevoie de un electrician Brasov? Serviciile pe care un electrician Brasov le presteaza …

Instalator Sanitar Brasov

Instalator Sanitar Brasov

De ce cheama oamenii acasa un instalator sanitar Brasov? Nu exista locuinta in care sa …

Leave a Reply