Thursday , February 2 2023

La cine sa apelati pentru evenimente corporate in Brasov?

La cine sa apelati pentru evenimente corporate in Brasov?

Brasovul este un oras turistic ce ofera toate serviciile de baza si complementare necesare unei vacante frumoase. Insa incepe din ce in ce mai mult sa fie cautat si pentru business. Daca aveti nevoie de o locatie in care sa puteti organiza evenimente corporate in Brasov, se pot gasi cateva solutii.

La cine sa apelati pentru evenimente corporate in Brasov?

In primul rand trebuie luat in considerare profesionalismul cu care o echipa isi face treaba. Ceea ce recomanda o firma este vechimea in domeniu, portofoliul de clienti si implicarea de care dau dovada la primul contact. Atentia la detalii este importanta in planificarea evenimentelor pentru ca acestea sa nu se finalizeze intr-un esec.

evenimente corporate in BrasovEchipa de organizare evenimente corporate Brasov pusa la dispozitie de hotelul este recunoscuta pentru profesionalism. In intocmirea planului de actiuni au in vedere identitatea companiei, nevoile si cerintele dvs si tin cont de fiecare detaliu.

Facilitatile si salile puse la dispozitie pentru evenimente

In incinta hotelului sunt disponibile 4 sali de conferinte proiectate cu eleganta si rafinament. Aceste sunt potrivite pentru intalniri de afaceri, conferinte, traininguri ale angajatilor sau pentru lansarea unui produs.

Acestea sunt sali modulare care se pot transforma intr-una singura, suficient de incapatoare pentru 170 de persoane. Executive Boardroom este cea de-a patra sala, destinata reuniunii a maxim 20 de persoane. Mobilierul este ales sa confere un aspect modern si business, avand un birou oval cu 20 de fotolii din piele.

In privinta dotarilor, sunt disponibile echipamente audio-video, ecran, flipchart, wi-fi, echipament de traducere simultana, laptopuri sau computere. Se ofera asistenta tehnica pe perioada evenimentului. Se vand pachete cu tarife speciale pentu cazare, incepand de la un pret avantajos. In concluzie, apelati cu incredere la serviciile hotelului Brasov.

 

Citeste si...

Cazare Rasnov

Cazare Rasnov

Cazare Rasnov la preturi accesibile Exista locatii de Cazare Rasnov de lux la preturi foarte …

Penthouse Bucuresti

Penthouse Bucuresti

Penthouse Bucuresti Puteti sa va orientati catre un penthouse Bucuresti. Veti constata ca veti avea …

Cazare Bucuresti

Cazare Bucuresti

Cazare Bucuresti Daca va doriti sa va orientati catre o Cazare Bucuresti de calitate, va …

Leave a Reply