Thursday , February 2 2023

Folii auto Brasov

Folii auto Brasov

In timpul oricarui anotimp soarele puternic isi poate face aparitia in vreme ce va conduceti sau cand va aflati ca si pasager intr-o masina. Aceasta aparitie a sa poate crea un disconfort pentru ca reduce vizibilitatea iar pe timp de vara masina se incalzeste si mai tare. Exista insa solutii avantajoase, precum aplicarea de folie auto, care poate diminua acest disconfort.

Detalii despre folia auto si importanta sa

Principalul rol folii auto Brasov este de a proteja masina de razele solare. Una dintre cele mai cunoscute marci de folii auto Brasov si care isi indeplineste eficient rolul este folia auto marca Llumar. Acest tip de folie dispune de doua straturi de protectie.

folii auto brasovUnul dintre straturi protejeaza impotriva razelor UV in vreme ce al doilea strat de protectie este antizgariere. Aceste straturi fac din folia auto un produs durabil care ii ofera si masinii durabilitate. Interiorul ei este in mod special protejat. Pe timp de vara stopeaza parte din caldura oferita de soare si pastreaza interiorul mai racoros. Un avantaj esential pe care il ofera este ca previne ca interiorul masinii sa se decoloreze.

O astfel de folie auto nu reduce vizibilitatea, din contra, reduce lumina soarelui care deseori poate reprezenta un pericol. Factorul de protectie solara de care dispune este de 79%. Este in acest mod facilitat confortul la volan. Pe timp de vara, confortul se resimte cel mai bine pentru ca este stopata caldura. Si pe timp de iarna folia auto aduce avantaje pentru ca reduce din pierderile de caldura in proportie de aproximativ 35%.

Cand si unde se monteaza foliile auto

O folie auto poate fi aplicata oricand. De preferat este insa sa mergeti la un service specializat pentru a va asigura de eficacitatea montajului. In plus, folia auto va trebui omologata.

Alegeti un service care sa fie autorizat sa certifice folii auto Brasov si nu veti fi nevoit sa mai mergeti la RAR pentru omologare.
Vi se va oferi un certificat de garantie si o declaratie de conformitate pe care le veti prezenta autoritatilor daca veti fi nevoit.

Citeste si...

Reconditionare Janta Aliaj Brasov

Reconditionare Janta Aliaj Focsani

Reconditionare Janta Aliaj Focsani Un serviciu potrivit de Reconditionare Janta Aliaj Focsani este alegerea cea …

Reparatii Sistem Suspensii Brasov

Reparatii Sistem Suspensii Brasov

Reparatii Sistem Suspensii Brasov Alegeti un serviciu ideal de Reparatii Sistem Suspensii Brasov. Un astfel …

Tractari Auto Brasov

Tractari Auto Brasov

Ai ramas in pana? Suna la Tractari Auto Brasov! Optati pentru o firma ideala de …

Leave a Reply