Monday , February 6 2023

Reparatii parbrize Brasov

Reparatii parbrize Brasov

Un serviciu din domeniul auto de care exista posibilitatea sa aveti nevoie cata vreme detineti un autoturism cu care circulati frecvent este cel de reparatii parbrize Brasov. Parbrizele pot intampina deseori fisuri din cauza pietrelor existente pe drumurile publice. Diverse incidente neprevazute pot afecta parbrizul autoturismului dvs.

Cum sa actionati in cazul deteriorarii parbrizului

reparatii parbrize Brasov

Este important sa stiti cum sa actionati, in asa fel incat fisura sa nu se extinda. In momentul in care ati sesizat ca parbrizul a fost deteriorat, este indicat sa va prezentati pe cat de repede va este posibil la un service auto.

Un alt aspect important este ca puteti sa actionati chiar dvs. in momentul in care sesizati fisura. Pana ajungeti cu autoturismul la service este recomandat sa aplicati o banda adeziva pe locul unde este deteriorat parbrizul. Puteti preintampina in acest mod patrunderea impuritatilor. Fisura nu se va extinde si nici nu va fi nevoie sa fie curatata. Serviciul de reparatii parbrize Brasov oferit de Glass Tuning este unul dintre cele mai eficiente servicii pe care acestia vi le pot oferi.

Procesul prin care se repara parbrizul deteriorat

Reparatia unui parbriz se realizeaza cu o freza speciala. In capatul fisurii se face o gaura unde, ulterior se introduce o rasina sintetica. Rasina este special fabricata pentru sticla tratata termic. In momentul in care fisura a disparut, locul se poate usca cu raze ultraviolete.
Un parbriz fisurat nu trebuie inlocuit cu totul. Fisurile se pot repara cu usurinta cata vreme nu sunt foarte extinse. Fie ca aveti un parbriz nou, fie unul vechi, oricare se poate fisura cu la fel de multa usurinta. In cazul unui soc termic, fisurarea unui parbriz este si mai facilitata. Evitati din acest motiv ca in timpul verii sa lasati masina in soare si apoi sa o spalati cu apa rece. Recomandat este ca in majoritatea cazurilor sa cautati un loc de parcare la umbra.

Durabilitatea unui parbriz nu poate fi garantata, datorita factorilor externi care il pot deteriora. Insa puteti sa tineti cont de anumite aspecte care sa va aduca un avantaj economic in momentul in care intampinati un accident.

Citeste si...

Reconditionare Janta Aliaj Brasov

Reconditionare Janta Aliaj Focsani

Reconditionare Janta Aliaj Focsani Un serviciu potrivit de Reconditionare Janta Aliaj Focsani este alegerea cea …

Reparatii Sistem Suspensii Brasov

Reparatii Sistem Suspensii Brasov

Reparatii Sistem Suspensii Brasov Alegeti un serviciu ideal de Reparatii Sistem Suspensii Brasov. Un astfel …

Tractari Auto Brasov

Tractari Auto Brasov

Ai ramas in pana? Suna la Tractari Auto Brasov! Optati pentru o firma ideala de …

Leave a Reply