Tuesday , May 28 2024

Robineti industriali

Robineti industriali

Compania Recondi, furnizor de robineti industriali, asigura serviciul de comercializare al acestor tipuri de dispozitive.
Robinetii industriali sunt dispozitive care se utilizeaza in sistemele de productie si furnizare de energie. Rolul acestora este de a regla debitul de lichid, gaz, material uscat care trece in mod obisnuit printr-o conducta sau un jgheab.

Informatii utile despre montajul robinetilor

Montajul acestor tipuri de robineti industriali trebuie realizat de un personal specializat. In caz contrar pot aparea probleme majore de functionalitate. Recondi asigura atat consultanta cat si montaj pentru toate produsele pe care le comercializeaza.
Inainte de inceperea montajului este necesara o verificare a produsului ales. Diametrul, presiunea, temperatura si materialul acestuia trebuie sa corespunda cu prescriptia tehnica a proiectului de montaj. De asemenea, trebuie realizata o curatare atenta a suprafetelor de etansare, pentru un montaj care sa asigure o buna functionalitate in timp.

Tipuri de robineti industriali

Robinetii sunt de mai multe tipuri. Recondi detine in portofoliul de produse robineti fluture cu actionare electrica pentru instalatii care vechiculeaza apa potabila, aer comprimat, fum sau pudre cu temperaturi ridicate. Robinetii cu ventil fac si ei parte din gama de echipamente furnizate de Recondi. Acestia se utilizeaza pentru apa calda, condens dar si alte fluide tehnice compatibile cu materialele de lucru. Pentru absorbtia lichidului si filtrarea acestuia dar si pentru controlarea sensului de curgerea fluidelor sau in instalatiile care vehiculeaza apa fluviala si de canalizare, exista diversi robineti de retinere. In instalatiile care vehiculeaza fluide cu presiune si temperatura ridicata, se folosesc robinetii sertar.

robineti industrialiOrice tip de instalatie necesita un anume tip de robinet in functie de utilizare. Materialele folosite in fabricarea robinetilor sunt si ele diverse. In general se utilizeaza bronzul, alama, fierul, otelul sau alte aliaje care sa asigure rezistenta in timp.
Functionalitatea robinetilor se asigura si printr-o intretinere constanta a acestora. De asemenea, trebuie sa exista si un control periodic care sa previna eventuale disfunctionalitati.

Compania Recondi ofera un serviciu intreg care nu implica doar comercializarea robinetilor ci si intretinerea, montarea si controlul acestora.

Citeste si...

Case Modulare Container

Case Modulare Container

Merita sa cumpere oamenii case modulare container? In ultimii ani, multe persoane si-au indreptat atentia …

Termopane Brasov

Termopane Brasov

Termopane Brasov Daca sunteti in cautare de geamuri termopane Brasov, trebuie sa aveti in vedere …

Constructii Case Brasov

Constructii Case Brasov

Constructii Case Brasov Cand vne vorba de servicii ca cele de Constructii Case Brasov, trebuie …

Leave a Reply