Thursday , February 2 2023

Stickerbomb Brasov

Stickerbomb Brasov

O practica tot mai utilizata de catre pasionatii de autoturisme, dar deseori si de simpli proprietari ai unei masini este tuningul auto. De foarte multe ori, din dorinta de a-i reda masinii un aspect diferit sau dintr-o necesitate legata de functionalitatea acesteia, se recurge la metode de tuning.

De ce sa aplicam autocolante stickerbomb?

stickerbomb brasovAplicarea unui autocolant tip stickerbomb Brasov a devenit tot mai intalnita. Stickerbombul, ca sa utilizam acelasi exemplu, este foarte cautat pentru aspectul diferit pe care il are. Este foarte colorat, poate fi realizat din imagini care sunt pe placul clientului si din punct de vedere financiar este foarte accesibil. Pe langa schimbarea estetica pe care o aduce masinii poate fi aplicat si cu scopul de a ascunde anumite imperfectiuni. Daca o parte a masinii este zgariata, cu putina imaginatie, aplicarea unui autocolant tip stickerbomb Brasov poate elimina zgarietura. Autocolantul poate fi aplicat atat in interiorul masinii cat si in exterior. Un simt estetic dezvoltat sau ajutorul unei echipe specializate va pot transforma masina in mod semnificativ.

In ce consta un stickerbomb – detalii tehnice usor de inteles

In general astfel de autocolante au o grosime de 0,14-0,16mm. Sunt realizate din PVC si pot rezista la temperaturi extreme atat vara cat si iarna. Vara la temperaturi de +80 grade iar iarna la temperaturi de -40 de grade.
Felul in care acestea se pot aplica nu este dificil. Trebuie insa sa le aplicati pe o suprafata neteda, cu forme drepte sau doar usor curbate. In acest fel nu vor prinde aer pe dedesubt si se vor plia exact cum va doriti. In caz de pozitionare gresita insa, poate fi indepartat cu usurinta, adezivul nu va fi afectat. Utilizarea unui detergent special va fi insa necesara in situatia in care doriti sa il indepartati complet.
Este rezistent si in situatiile in care masina este spalata sau in care sta mai multa vreme la soare.

Stickerbomb-ul este o metoda des folosita care ii va oferi personalitate masinii dvs.

Citeste si...

Reconditionare Janta Aliaj Brasov

Reconditionare Janta Aliaj Focsani

Reconditionare Janta Aliaj Focsani Un serviciu potrivit de Reconditionare Janta Aliaj Focsani este alegerea cea …

Reparatii Sistem Suspensii Brasov

Reparatii Sistem Suspensii Brasov

Reparatii Sistem Suspensii Brasov Alegeti un serviciu ideal de Reparatii Sistem Suspensii Brasov. Un astfel …

Tractari Auto Brasov

Tractari Auto Brasov

Ai ramas in pana? Suna la Tractari Auto Brasov! Optati pentru o firma ideala de …

Leave a Reply