Thursday , February 2 2023

Tabara de Ski Brasov pentru o Vacanta de neuitat

Tabara de Ski Brasov pentru o vacanta de neuitat

Doriti ca micutul dumneavoastra sa aiba parte de o vacanta ca in povesti? Nici o problema! Acest lucru este acum posibil prin inscrierea lui la o tabara de ski Brasov. CS organizeaza anual tabere de iarna, oferind, de asemenea, si cursuri de ski. In cadrul tabere, copiii vor avea parte de o multime de activitati stimulante. Pe langa cursurile de ski, acestia vor putea participa la un numar de alte activitati distractive.

Tabara de ski Brasov pentru copii

tabere de ski

Atunci cand spunem tabara de ski, ne gandim la partii inzapezite si viraje corecte. La un progres facut in acest domeniu sportiv si la instructaj facut de profesionisti. Desigur, toate acestea pot fi parte a unei tabere de ski. Totusi, nu sunt singura parte a taberei. Beneficiile dobandite in urma participarii la o astfel de tabara sunt mult mai complexe. Avantajele unei tabere de ski nu sunt legate numai de skiatul in sine.

Considerand sutele de copii care au venit in taberele noastre de atatia ani, putem afirma ca activitatea pe care o desfasuram este apreciata. Copiii nu vin in tabara de ski Brasov de la CS doar pentru a-si petrece vacanta la munte sau pentru a skia. Acestia vin deoarece au nevoie de aceasta experienta formativa. Aerul curat, miscarea, oportunitatile de socializare si lucrul in echipa sunt cateva dintre beneficiile unei astfel de tabere. Instructorii vor trata pe toti cu obectivitate, fara a face favoruri sau diferentieri intre copii.

Cu ce raman copii in urma acestei experiente?

Aceste nevoi le avem cu totii. Din acest motiv, echipa CS  se va ingriji sa nu le lipseasca nici copiilor. Taberele sunt un mijloc bun pentru ca micutii sa isi castige independenta, sa isi gestioneze timpul si sa comunice mai bine. In cele 5 zile ale taberei, copiii vor invata sa respecte un program, sa adere la programul de reguli ale grupului si sa isi faca singur igiena personala.

Puteti oricand sa luati legatura cu echipa noastra pentru informatii suplimentare.

Citeste si...

Piscina Rasnov

Piscina Rasnov

Pentru cine este recomandat sa mearga la piscina Rasnov? Ideea de a petrece cateva zile …

Fir korda

Fir korda Alegand un Fir Korda, veti lua o decizie excelkenta. Un astfel de fir …

Rulota Brasov

Rulota Brasov

Rulota Brasov Alegand o Rulota Brasov ideala, veti putea sa va bucurati mult. Aceasta va …

Leave a Reply