Tuesday , April 16 2024

Tamplarie Brasov – Lemn de Calitate

Tamplarie Brasov – Lemn de Calitate

Tamplaria din lemn ofera numeroase avantaje din punct de vedere practic si estetic. La momentul actual, exista pe piata un numai mare de usi, ferestre si mobilier din lemn. Acestea sunt foarte avantajoase si usor de integrat in orice tip de locuinta. Produsele confectionate din lemn stratificat sunt o alegere moderna si o solutie eficienta pentru multe probleme. Prin stratificarea lemnului se preiau toate calitatile lemnului si ajuta la cresterea durabilitatii in exploatare. Sinai va ofera produse de tamplarie lemn pentru casa dumneavoastra.

Tamplaria din lemn este alegerea corecta pe timp indelungat

tamplarie

In primul rand, tamplaria din lemn este mult mai durabila. La realizarea tamplariei din lemn se utilizeaza numai lemn de esenta tare. Din acesta se vor fabrica toate profilele necesare pentru ferestrele si tocurile de usa. Realizarea profilelor din cadrul tamplariei presupune un proces minutios. In cadrul acestuia, se vor suprapune mai multe straturi de lemn, imbinate intre ele cu adezivi. Straturile se vor presa la rece sau la cald, fiind apoi tratate cu diferite tipuri de lac.

In urma acestui proces va rezulta o structura din lemn generoasa si rezistenta la actiuni mecanice.  Acest tip de tamplarie Brasov nu se umfla sub actiunea umezelii si nu se degradeaza nici la actiunea razelor de soare. Orice piesa de tamplarie lemn de la Sinai asigura atat confort termic cat si acustic. Montajul unui geam din termopan pe structura de lemn asigura o mai buna izolatie termica. Acest lucru este necesar oricarui tip de spatiu.

Echipa Sinai ofera lemnului aspectul potrivit casei dvs.

Daca doriti o optiune naturala, atunci alegeti tamplarie Brasov din lemn. Aceasta se potriveste perfect in orice tip de locuinta, oferindu-i un aspect placut. Chiar si in cadrul constructiilor de zidarie, tamplaria din lemn va arata impecabil. Apelati la serviciile oferite de catre Sinai si cu siguranta ca veti fi multumiti. Specialistii lor va stau la dispozitie cu sfaturi pentru ca dumneavoastra sa puteti lua o alegere buna.

 

Leave a Reply