Tabere scolare Bran

Tabere scolare Bran

Inscrierea celor mici in tabere scolare, mai ales pe timpul verii reprezinta o alegere foarte potrivita din partea parintilor. Acestia le ofera copiilor ocazia sa se dezvolte intr-un mediu diferit si sa se bucure de vacanta altfel decat in mod obisnuit.

Inscrierea copilulul dvs. in tabere scolare Bran

Tabere scolare BranComplexul La Valtoare din Bran este format dintr-un spatiu amplu care prin cele trei oferte diverse de cazare poate gazdui atat turisti veniti in grupuri mici cat si tabere scolare Bran.

Este locatia potrivita pentru a organiza o tabara scolara. Este dotata cu o varietate de facilitati care sa contribuie la activitati potrivite pentru copii.

Se pot organiza activitati pentru tabere atat in interiorul complexului cat si in afara lui. In interior, pentru tabere scolare Bran se pune la dispozitie o sala de conferinte. Aceasta poate fi adaptata unor activitati specifice. Exista mese de ping pong si de biliard care pot deveni o buna modalitate de interactiune intre copii prin desfasurarea unor jocuri care sa ii ajute sa invete ce inseamna competitia si cum sa reactioneze in diverse situatii. Complexul are si o piscina unde mai mult ca sigur cei mici vor fi incantati sa inoate si sa se joace.

Ce ne poate oferi o tabara

O tabara scolara aduce multe avantaje de pe urma carora vor beneficia atat parintii cat si copiii. Cei mici se vor dezvolta si vor deprinde noi abilitati. Le va fi mai usor sa comunice si sa se descurce. Acest lucru se datoreaza interactiunii cu alte persoane si in mare faptului ca devin responabili pentru ei insisi. Vor invata sa isi poarte singuri de grija.

Locatia este situata intr-o zona in care muntele si dealurile sunt cele mai intalnite oferind astfel ocazia turistilor de a organiza excursii sau drumetii. Copiii pot fi dusi de asemenea, sa viziteze si atractiile istorice existente in Bran. Castelul este locul cel mai frecventat de turisti.

Complexul La Valtoare va asteapta cu drag sa ii treceti pragul.

Companie: La Valtoare

Domeniu de activitate: Turism

Web Site: Afiseaza web site http://lavaltoare.ro

You may also like

No Comment

You can post first response comment.

Leave A Comment

Please enter your name. Please enter an valid email address. Please enter a message.

Close