Tuesday , April 16 2024

Rulouri gazon Brasov

Rulouri gazon Brasov

Gazonarea cu rulouri este o metoda foarte potrivita cand doresti sa schimbi aspectul gradinii. Este un prim pas in crearea unui spatiu destinat relaxarii. Echipa noastra, experta in amenajarea si ingrijirea gradinilor va recomanda utilizarea de rulouri gazon Brasov. Reprezinta o metoda eficienta si mai simpla comparativ cu gazonarea prin insamantare.

Importanta sistemului de irigatii pentru gazon

rulouri gazon BrasovIngrijirea in ceea ce priveste rulouri gazon Brasov este usoara cata vreme tineti cont de cateva aspecte importante.
Daca ati ales sa va infrumusetati gradina cu un gazon, veti avea nevoie si de un sistem de irigatii.  Si de servicii oferite de o Firma Amenajari Gradini de incredere. Cel mai probabil nu veti avea timp sa va ocupati de udarea gazonului constant si nici vremea nu va fi intotdeauna de partea sa. De aceea, un astfel de sistem este util pentru ca il puteti programa sa porneasca cand considerati necesar.

Gazonul va fi irigat seara sau noaptea. In perioada lunilor martie, aprilie, mai gazonul va trebui udat zilnic. In aceasta perioada ploua prea putin si riscati sa se deshidrateze. Veti putea sesiza daca incepe sa se deshidrateze in momentul in care incepe sa isi schimbe culoarea. In mod normal are o nuanta de verde inchis. Daca a ajuns sa se deschida inspre galben trebuie luate masuri.

Metode de intretinere a rulourilor de gazon

Gazonul trebuie sa fie in mod necesar irigat si dupa ce il tundeti. Iarba trebuie tunsa doar atunci cand este vreme uscata. Masina de tunsa trebuie sa aiba o viteza foarte ridicata si sa aiba lamele foarte bine ascutite. Iarba care ramane in urma taieri trebuie fie greblata, fie aspirata. In caz contrar creste riscul de putrezire sau imbolnavire. In functie de temperatura varieaza si perioada de tuns iarba. Daca este mai cald aceasta poate fi tunsa saptamanal. In perioada rece aproximativ la doua saptamani. Iarna, cand este foarte frig, tunderea poate fi intrerupta.

Un gazon sanatos si ingrijit este un gazon caruia ii sunt administrate si o serie de tratamente. Luati in considerare achizitionarea anumitor fertilizatori. Acestia asigura o nutritie echilibrata si eficienta solului. De asemenea, tratamentele de prevenire a daunatorilor sunt foarte importante. Previn si aparitia anumitor buruieni care pot influenta estetica gradinii.

Firma de amenajari gradini Brasov va sta la dispozitie cu servicii de amenajare si ingrijire gradinii. Avem o echipa de profesionisti care este oricand dispusa sa va ajute.

Citeste si...

Amenajari Reamenajari Si Renovari Brasov

Amenajari Reamenajari Si Renovari Brasov

Beneficiile oferite de serviciile de amenajari reamenajari si renovari Brasov Stiati ca multe persoane se …

Electrician Brasov

Electrician Brasov

Eu am nevoie de un electrician Brasov? Serviciile pe care un electrician Brasov le presteaza …

Instalator Sanitar Brasov

Instalator Sanitar Brasov

De ce cheama oamenii acasa un instalator sanitar Brasov? Nu exista locuinta in care sa …

Leave a Reply