Tuesday , April 16 2024

Transport animale vii

Transport animale vii

Cresterea si comercializarea de animale vii este un domeniu ce incepe sa ia amploare datorita cererii din ce in ce mai mari de carne proaspata in diverse tari. Din acest motiv au aparut tot mai multe ferme care se ocupa de cresterea animalelor.

Serviciile oferite

Transport animale viiCresterea acestora se face in mod evident la ferme. Comercializarea lor nu se va desfasura in locatii care sa se afle in apropiere, de aceea Compania dispune de servicul de transport animale vii care are in vedere transportul acestora atat intern, cat si international. Reprezinta o companie care s-a extins in urma serviciilor inalt calitativ oferite. Pentru ca acest serviciu sa se dovedeasca a fi unul eficient, este necesar ca transportul sa se realizeze cu mijloace de transport specializate, ce au dotari speciale.

Transportul animalelor vii

Animalele trebuie incarcate cu grija, sa le fie asigurat un confort optim si siguranta. In cazul in care nu sunt incarcate corespunzator acestea risca sa se raneasca in momentul in care vehiculul executa anumite manevre.

Este necesar sa li se ofere un spatiu suficient de amplu care sa le permita sa se aseze sau sa se ridice. Distantele la care sunt transportate sunt deseori destul de lungi si reprezinta si pentru animale un stres. Incarcarea lor mai ales le cauzeaza un stres care poate determina reactii negative. De aceea, exista companii specializate in acest domeniu. Echipa lor este bine informata si antrenata cu privire la serviciul de transport animale vii.

Fiecare astfel de mijloc de transport este prevazut cu panouri despartitoare. Rolul acestora este de a delimita spatiul dintre animale. In acest fel se pastreaza o distanta suficienta intre ele care sa le permita miscarea. Spatiul este calculcat in functie de tipul de animal care este transportat. Temperatura trebuie si ea sa fie optima intr-un astfel de vehicul. Fiind incarcate mai multe animale, pe timp de vara inexistenta unei ventilatii corespunzatoare poate cauza efecte negative asupra animalelor.

Se asigura de calitatea serviciilor pe care vi le pune la dispozitie.

Citeste si...

Pret Apartamente Brasov

Pret Apartamente Brasov

Cand pot gasi un pret apartamente Brasov atractiv in prezent? In mod evident, exista persoane …

Transport marfuri frigorifice

Transport marfuri frigorifice

Transport marfuri frigorifice si alte servicii utile Transport marfuri frigorifice reprezintă o provocare pentru industria …

Decodare Telefon Brasov

Decodare Telefon Brasov

Cum procedam cand avem nevoie de decodare telefon Brasov? Exista persoane care detin telefoane mobile …

Leave a Reply