Thursday , February 2 2023

Servicii de transport marfa

Servicii de transport marfa

Compania de transport marfa, firma a fost infiintata cu ani in urma si de atunci s-a dezvoltat pe piata de transport din Romania tot mai mult in fiecare an, pana in prezent.

Dezvoltarea companiei se datoreaza unei echipe care prin experienta acumulata reuseste sa promita responsabilitate, promtitudine si punctualitate. Obiectivul primar pe care compania urmareste sa il duca la indeplinire este satisfacerea nevoilor clientilor si mentinerea unei colaborari cat mai indelungate.

Servicii de calitate oferite

transport marfaIn prezent, compania de transport marfa si Transport International este una dintre cele mai importante pe piata de transport din Romania.
Serviciile de calitate pe care compania le ofera, o diferentieaza de intreaga concurenta existenta in aceasta piata. Firma ofera transport intern si international de marfa. Fiecare transport de marfa este diferit, de aceea, atat soferii cat si dispecerii sunt instruiti cu privire la modalitatea de organziare a transportului.

De asemenea, soferii sunt instruiti si atestati pentru a conduce camioane de capacitate mare. Parcul auto este dotat cu 20 de camioane de 40 de tone. Capacitatea acestora de incarcare este de 13,6 metri, 90 mc prelata. Exista si https://poraste.ro/camionete mai mici, de 7,5 tone cu capacitate de incarcare de 46 mc. Din acest punct de vedere soferii trebuie sa dispuna de o serie de atestate care sa le demonstreze aptitudinile auto.

Tarifele unui astfel de transport

Preturile pe care compania de transport marfa, firma le ofera sunt flexibile. Acestea variaza in functie de distanta si destinatie in primul rand si apoi de frecventa cu care sunt realizate cursele in aceeasi locatie. Firma incearca in functie de posibilitati sa respecte pe deplin cerintele clientului. In aceeasi masura incearca si sa ii obtina pretul cel mai avantajos. Castigul companiei se afla in obtinerea unei colaborari de lunga durata.

Serviciile de transport marfa si realizarea unei oferte de pret optime nu sunt suficiente daca clientul nu beneficieaza si de consultanta. Este importanta mentinerea contactului cu acesta si oferirea unor solutii eficiente, personalizate in functie de nevoile pe care le are.

Citeste si...

transport marfa Brasov

Transport marfa Brasov

Transport marfa Brasov  Cu totii ne dorim ca atunci cand transportam ceva, obiectul respectiv sa …

site de prezentare Brasov

Site de prezentare Brasov – un nou pas

Site de prezentare Brasov – un nou pas Daca ati realizat ca afacerea stagneaza si …

Servicii SEO Brasov

Creare site de prezentare

Creare site de prezentare Indiferent de afacerea pe care o detineti, este important sa fiti …

Leave a Reply