Thursday , February 2 2023

De ce sa folositi zeolit natural?

De ce sa folositi zeolit natural?

Folosirea zeolitului este recomandata in agricultura de multi specialisti. Acest mineral are o multime de avantaje, iar in cele ce urmeaza veti afla care sunt cele mai cunoscute beneficii ale acestui mineral. Cu siguranta veti lua in calcul cumpararea unor ingrasaminte pe baza de zeolit natural dupa ce veti afla mai multe lucruri despre acesta.

Zeolitii provin din tufuri vulcanice. Acestia sunt aluminosilicati, avand o structura reticulara. Ei au o capacitate foarte buna de a pierde si de a castiga reversibil apa. Acest lucru le confera niste proprietati foarte bune si utile in agricultura.

Optati pentru zeolit natural

Acest mineral are proprietati specifice de absorbtie, schimb ionic, dar si desorbtie. Veti vedea ca apeland la un ingrasamant pe baza de acest mineral, veti face o alegere excelenta. Utilizand acest ingrasamant, microstructura solului va fi refacuta. Acesta va fi primul pas spre un sol fertil, dar si humic in acelasi timp.

In urma a numeroase experiente in camp, s-a ajuns la concluzia ca folosirea zeolitului are un impact pozitiv. In urma folosirii acestui ingrasamant a avut loc o crestere a productiei cu 35%. Acest lucru se datoreaza faptului ca zeolitul este un dozator si reglator de apa, dar si de alte substante foarte necesare plantelor.

Alegerea acestui ingrasamant

zeolit naturalVeti vedea ca optand pentru un ingrasamant din zeolit natural, veti face o alegere potrivita de care va veti putea bucura. Aceasta alegere va veni in beneficiul plantelor voastre si veti constata ca ele vor fi mult mai sanatoase. Acestea isi vor lua din sol exact ce vor avea nevoie.

Nutrientii din sol nu vor mai leviga, astfel incat vor fi folositi mult mai eficient de plante. Va veti putea bucura de niste productii mai mari si cu siguranta veti avea de castigat destul de mult in urma utilizarii acestui ingrasamant.

 

Citeste si...

Tiny House

Tiny House

Beneficiile traiului in Tiny House Luand nastere in Statele Unite ale Americii, fenomenul Tiny House …

Proiectare Instalatii

Proiectare Instalatii

Cum ma poate ajuta o firma care se ocupa de proiectare instalatii gaz-apa-canal? In momentul …

Dusumea din Lemn Vechi

Dusumea din Lemn Vechi

Argumente pro dusumea din lemn vechi Pentru multe persoane, ideea de a achizitiona dusumea din …

Leave a Reply