Thursday , February 2 2023

Cosmetica Canina Brasov

Cosmetica Canina Brasov

cosmetica canina BrasovCainii sunt un prieten de nadejde al omului. Au fost probabil primul animal domesticit. Au fost și sunt încă folosiți la cele mai diverse activități: pază, vânătoare, companie, îndrumători pentru oamenii orbi, etc. Auzul câinelui este foarte ascuțit. Ei pot înregistra 35.000 de vibrații pe secundă comparativ cu oamenii care înregistrează 20.000. În mod natural câinii au un simț olfactiv foarte dezvoltat. Dacă oamenii au 5.000.000 de senzori care miros, câinii ajung până la 220.000.000.

Pentru a rasplati acest animal loial este bine ca la un anumit interval de timp sa ii oferim ingrijirea si rasfatul necesare. Puteti apela la serviciile oferite de cosmetica canina Brasov.

Rasfatul animalului tau preferat la cosmetica canina Brasov

Iti iubesti cainele si vrei tot ceea ce este mai bun pentru el. Il scoti la plimbare, il alinti, te joci cu el, ii cumperi jucarii si hrana preferata. Insa trebuie sa fii atent si la alte aspecte. Are nevoie de vizite la medicul veterinar, programari la Servicii Medicale,  frizerie si la cosmetica canina Brasov.

Cand alegi serviciul de cosmetica canina poti fi sigur ca prietenul tau cel mai bun este pe maini profesioniste. Medicul specialist are cursuri de pregatire urmate in Ungaria. Va avea grija de servicii precum frizerie si toaletare completa de intretinere. Aspectul cainelui poate fi schimbat complet printr-o vizita aici. Daca i-ati cam neglijat blana, se va descalci, peria si pieptana. Se efectueaza toaletare auriculara, taierea unghiilor, trimare, spalare cu sampoane profesional si uscare rapida.

Cabinetul veterinar de incredere

Daca nu stii unde sa faci o programare pentru cosmetica canina Brasov, poti sa te indrepti catre cabinetul veterinar. Echipa de medici veterinari angajati aici sunt pregatiti corespunzator si asigura asistenta medical-veterinara la standarde superioare. Clinica este deschisa de luni pana vineri intre orele 9-20, sambata intre 10-13, iar duminica este inchisa. Se poate apela insa la acestia 24/24 in cazul in care apar situatii de urgenta.

 

Citeste si...

Trupa Nunti

Trupa Nunti

Tinand cont de toate informatiile importante vei gasi o trupa nunti perfecta Trupa Nunti – …

Site De Prezentare Profesional

Site De Prezentare Profesional

Site de prezentare profesional Optati pentru un Site De Prezentare Profesional. Un astfel de site …

Pungi Curierat

Pungi Curierat

Cine are nevoie de pungi curierat in viata de zi cu zi? In viata de …

Leave a Reply