Tuesday , April 16 2024

Slefuire Faruri Brasov

Slefuire Faruri Brasov

Urmeaza sa iesi la o intalnire? Iti duci masina la spalatorie? Totul luceste dar mai putin un lucru: farurile. Te gandesti ce ar trebui sa faci pentru remedierea problemei. Incerci sa le speli si tu, ca poate cei de la spalatoriu au omis. Nu functioneaza. Intrebi prietenii ce sa faci, iar unul dintre ei iti recomanda serviciul de slefuire faruri Brasov.

Slefuire faruri Brasov cu ajutorul firmei Glass Tuning

Data intalnirii se apropie tot mai repede si farurile tot nu lucesc. Cercetezi piata si nu stii la ce firma sa apelezi deoarece nu ai un feed-back de la cineva cunoscut. Iti recomand cu incredere Glass Tuning din Brasov.

Slefuire faruri BrasovAceasta echipa lucreaza cu profesionalism si au o experienta semnificativa pe piata auto de profil. Au reusit sa se impuna in domeniu prin calitatea serviciilor si produselor oferite. Lucreaza cu echipamente si tehnologii de ultima generatie pentru ca rezultatul sa fie cel asteptat de tine.

Hai sa aflam mai multe despre ei si cum decurge procesul de slefuire faruri Brasov. Sunt calificati in domeniul auto, raspund cu promptitudine solicitarilor, pun pasiune si sunt atenti la detalii care fac diferenta.

Opacitatea suprafetelor farurilor este rezultatul gradului crescut de uzura. Uzura este provocata de actiunea factorilor externi care actioneaza asupra farurilor. Cei mai importanti sunt: perioada lunga de utilizare a masinii, materialele anti-derapante utilizate in perioada rece, pietrisul care ricoseaza in faruri. De asemenea, mai actioneaza si razele U.V., compozitia chimica a materialelor de fabricatie si spumele cu un grad activ ridicat.

Procesul de slefuire – detalii tehnice

Procesul se deruleaza cam asa: se incepe prin slefuirea farurilor, urmeaza polisarea lor si in final se aplica folia protectoare. In slefuirea farurilor se utilizeaza masina profesionala de slefuit Makita in combinatie cu discurile abrazive speciale. Urmatoarea etapa a reconditionarii, polisarea farurilor, implica o restructurare a suprafetei si corectarea micro-zgarieturilor care pot genera fisuri sau crapaturi. Pentru a oferi o protectie in plus, echipa aplica folia de protectie. Aceasta este din PVC, avand o grosime de 150 de microni, cu grad ridicat de transparenta si claritate.

La Glass Tuning preturile sunt avantajoase, inseamnand ca iti raman suficienti bani de cheltuit la intalnirea pentru care te-ai tot pregatit.

 

Citeste si...

Reconditionare Janta Aliaj Brasov

Reconditionare Janta Aliaj Focsani

Reconditionare Janta Aliaj Focsani Un serviciu potrivit de Reconditionare Janta Aliaj Focsani este alegerea cea …

Reparatii Sistem Suspensii Brasov

Reparatii Sistem Suspensii Brasov

Reparatii Sistem Suspensii Brasov Alegeti un serviciu ideal de Reparatii Sistem Suspensii Brasov. Un astfel …

Tractari Auto Brasov

Tractari Auto Brasov

Ai ramas in pana? Suna la Tractari Auto Brasov! Optati pentru o firma ideala de …

Leave a Reply