Tuesday , May 28 2024

Test Oftalmologic

Test Oftalmologic

Efectuarea unui Test Oftalmologic periodic este extrem de important pentru depistarea unor probleme ale ochilor. Majoritatea bolilor la ochi au ca simptom problemele de vedere. Aceste anomalii pot fi depistate extrem de usor cu ajutorul unor teste oftalmologice simple, cum ar fi Girla Amsler.

Test OftalmologicIndiferent ca gasiti anomalii sau nu in urma testului, este bine sa vedeti si un Optometrist Brasov intr-o maniera periodica. Acesta va va oferi analize mult mai profunde si mai precise decat cele online.

Dar haideti sa vedem ce este testul sau grila Amsler. Aceasta grila poate ajuta in diagnosticarea degenerescentei maculare. Testul este compus dintr-o grila simpla de linii orizontale si verticale. Pacientul va analiza grila cu fiecare ochi in parte. Daca acesta va observa anomalii, atunci vor fi necesare si alte analize. Aceste anomalii se manifesta fie prin linii intrerupte, curbate, puncte sau spatii intunecate sau incetosate. Indiferent de tipul anomaliei, va trebui sa va programati la un consult optic.

Citeste si...

Stomatolog Bun Brasov

Stomatolog Bun Brasov

Stomatolog Bun Brasov Este important sa aveti in vedere un Stomatolog Bun Brasov. El va …

Clinica Stomatologica Brasov

Clinica Stomatologica Brasov

Clinica Stomatologica Brasov Alegeti o Clinica Stomatologica Brasov. Aceasta clinica va va ajuta din multe …

Implant Dentar Brasov

Implant Dentar Brasov

Implant Dentar Brasov – Avantajele Unui Implant De Calitate! Aveti in vedere un Implant Dentar …

Leave a Reply