Thursday , February 2 2023

Tratament Ortodontic Brasov

Tratament Ortodontic Brasov

Un tratament de ortodontie poate fi luat in considerare atunci cand aspectul dintilor dvs. va nemultumeste sau cand medicul stomatolog considera ca prezentati anomalii dentomaxilare. Acest lucru inseamna ca dintii nu sunt aranjati asa cum ar trebui si din aceasta cauza pot aparea afectiuni care sa influenteze modul in care ei se vor dezvolta in timp.

Cum verificam daca avem nevoie de tratament ortodontic?

Ortodontia este ramura care se ocupa de corectarea acestor anomalii ce apar din motive diverse. Consultatiile periodice efectuate de un medic stomatolog pot stabili in mod cert daca este sau nu necesar un tratament ortodontie. Chiar daca aspectul poate sa va deranjeze nu este necesar intotdeauna sa urmati un astfel de tratament. In orice caz veti fi supusi unor proceduri in prealabil care sa determine acest lucru. Exista examene clinice, mulaje pentru dantura, radiografii care contribuie la stabilirea unui diagnostic. Informati-va cu privire la implicatiile unui tratament ortodontic Brasov.

Ce implica un tratament ortodontic Brasov?

ortodontieIn urma unui tratament ortodontic Brasov veti beneficia de o sanatate sportita a cavitatii bucale si de un aspect ce va contribui la increderea de sine. Un zambet sanatos este un zambet frumos care aduce beneficii atat fizice cat si de ordin psihologic. Acest tratament implica utilizarea unui aparat dentar ce are rolul de a realinia dintii. Purtarea sa reantreneaza muschii si influenteaza cresterea maxilarelor. Prin presiunea pe care o exercita asupra dintilor ii forteaza sa se alinieze. Aparatele dentare sunt fixe sau mobile. Alegerea unuia se face in functie de cat de severa este afectiunea pe care pacinetul o prezinta. Dintre cele mai utilizate, sunt cele care clasice, fixe pentru determina cel mai eficient efect. Nu pot fi date jos, se poarta pe o perioada determinata de timp ce poate fi prelungita dupa caz. Cele mobile sunt folosite in cazuri mai putin grave si este necesara purtarea lor minim 20 de ore pe zi. Exista riscul daca nu sunt purtate conform recomandarilor medicale sa nu isi faca efectul si atunci nu veti beneficia de nici o imbunatatire.

Atat adultii cat si copiii pot beneficia de tratament ortodontie dar trebuie sa fie informatii despre cum se realizeaza o ingrijire corecta a dintilor.

Citeste si...

Clinica Stomatologica Brasov

Clinica Stomatologica Brasov

Clinica Stomatologica Brasov Alegeti o Clinica Stomatologica Brasov. Aceasta clinica va va ajuta din multe …

Implant Dentar Brasov

Implant Dentar Brasov

Implant Dentar Brasov – Avantajele Unui Implant De Calitate! Aveti in vedere un Implant Dentar …

Dentist Brasov

Dentist Brasov

Alege Un Dentist Brasov Ideal Pentru Intreaga Familie! – Sfaturi Utile Alegeti un Dentist Brasov …

Leave a Reply