Monday , February 6 2023

Albire dentara Brasov

Albire dentara Brasov

Sanatatea orala este foarte importanta si poate fi mentinuta doar daca ne preocupam de ingrijirea corecta a danturii. Un periaj executat corect, un control periodic la medicul dentist si o atentie sporita la alimentele pe care le consumam pot contribui considerabil la longevitatea sanatatii dentare. Cu ajutorul acestor practici putem avea zambetul pe care ni-l dorim fara sa apelam la tratamente de albire dentara.

Obtineti zambetul dorit!

Totusi, un tratament de albire dentara poate reprezenta o solutie pentru persoanele care isi doresc un zambet impecabil. Deseori, obtinerea unor dinti de un alb imaculat asigura o crestere a increderii de sine. Oamenii sunt mai determinati sa zambeasca si sa fie multumiti de aspectul lor.

albire dentara BrasovEstetica dentara este ramura stomatologiei care se ocupa de astfel de tratamente. Cu ajutorul lor puteti indeparta petele de pe dinti care va deranjeaza. Acestea apar din diverse motive, in general alimentele pe care le consumam contin substante ce pot afecta aspectul dintilor.

Un tratament de albire dentara Brasov se face in cadrul unui cabinet stomatologic. Procedura incepe cu un detartraj care are rolul de a curata in totalitate dintii. Acesta indeparteaza tartrul, nepermitand dintilor sa ramana incarcati. Ulterior, gingiile sunt izolate cu gel sau un baraj de cauciuc pentru a fi protejate iar pe suprafata externa a dintilor se aplica gel cu peroxid. O lumina de led sau neon este proiectata pe suprafata dentara vreme de 30-60 de minute. Un astfel de tratament este considerat ca fiind foarte eficient, dar in acelasi timp destul de costisitor.

Cum trebuie sa procedam dupa un tratament de albire

In urma unui tratament de albire dentara Brasov, pacientul trebuie sa fie mult mai responsabil de ingrijirea danturii. Exista alimente care nu pot fi consumate, cafeaua si tutunul trebuie evitate pentru ca sunt cele mai periculoase in ceea ce priveste petele care pot aparea pe dinti. Igiena orala trebuie sa fie impecabila, periajul dentar trebuie executat corect. In caz contrat, tratamentul pe care l-ati urmat nu va fi durabil si dintii isi vor pierde nunanta pe care ati vrut-o.
Indiferent ca urmati sau nu un tratament de albire dentara, asigurati-va permanent o igiena orala corecta.

Citeste si...

Clinica Stomatologica Brasov

Clinica Stomatologica Brasov

Clinica Stomatologica Brasov Alegeti o Clinica Stomatologica Brasov. Aceasta clinica va va ajuta din multe …

Implant Dentar Brasov

Implant Dentar Brasov

Implant Dentar Brasov – Avantajele Unui Implant De Calitate! Aveti in vedere un Implant Dentar …

Dentist Brasov

Dentist Brasov

Alege Un Dentist Brasov Ideal Pentru Intreaga Familie! – Sfaturi Utile Alegeti un Dentist Brasov …

Leave a Reply