Tuesday , May 28 2024

Implant dentar Brasov

Implant dentar Brasov

In timp, pe langa alte diverse afectiuni ce pot aparea in organism, apar probleme si la nivelul cavitatii bucale. Acestea pot afecta dantura pana la pierderea treptata a ei. Stiinta avansata, cercetarile si aparatura moderna au descoperit insa solutii optime care sa inlocuiasca dintii pierduti.
Implant dentar Brasov este o procedura pe care cabinetele stomatologice o pun in aplicare, ajutand pacientii sa isi recapete zambetul.

Procedura de implantologie dentara

Procedeul de implantologie dentara a cunoscut o crestere majora in ultimul timp. Tehnologia a evoluat in asa masura incat poate oferi solutii de lunga durata care pot aduce satisfactie si din punct de vedere estetic.
Implantul dentar este constituit dintr-un dispozitiv metalic care trebuie introdus in osul maxilar, inlocuind astfel un dinte sau mai multi. In functie de afectiunea fiecarui pacient dar si de posibilitatile acestuia, exista diverse tipuri de implanturi dentare. Se pot executa coroane dentare simple, punti extinse, proteze scheletate, proteze mobile etc.

Importanta si rolul atribuit unui implant

implant dentar brasov

Un implant dentar Brasov indeplineste mai multe roluri. Cea mai importanta functie pe care o are este cea masticatorie. Veti putea consuma alimente in acelasi mod in care o faceati cu dintii naturali. Din punct de vedere estetic isi indeplinesc rolul foarte bine. Spre deosebire de o proteza, implantul dentar ofera o inlocuire a dintilor mult mai asemanatoare cu cei naturali.
Detine si o functie fonetica. Inlocuirea dintilor poate afecta felul in care sunt rostite cuvintele. Adaptarea in situatia unui implant dentar se face insa foarte rapid.

Implanturile dentare au avantajul de a inlocui lipsa dintilor intr-un mod care pare cat se poate de natural. Obisnuinta in timp cu implanturile dentare atrage dupa sine si confortul de a va simti ca si cand ati avea dinti naturali.
Incarcarea pe restul structurilor orale este redusa. Un implant dentar Brasov asigura un suport independent coroanelor, puntilor sau protezelor.

Citeste si...

Stomatolog Bun Brasov

Stomatolog Bun Brasov

Stomatolog Bun Brasov Este important sa aveti in vedere un Stomatolog Bun Brasov. El va …

Clinica Stomatologica Brasov

Clinica Stomatologica Brasov

Clinica Stomatologica Brasov Alegeti o Clinica Stomatologica Brasov. Aceasta clinica va va ajuta din multe …

Implant Dentar Brasov

Implant Dentar Brasov

Implant Dentar Brasov – Avantajele Unui Implant De Calitate! Aveti in vedere un Implant Dentar …

Leave a Reply