Tuesday , April 16 2024

Cursuri dezvoltare pentru mamici fericite

Cursuri dezvoltare pentru mamici fericite

Daca iti doresti un copil si doresti sa il intampini asa cum se cuvine, atunci esti in locul potrivit. Sau, poate, esti ingrijorata in legatura cu sarcina si ai nevoie de sustinere emotionala. Fiecare femeie are o multime de griji atunci cand vine vorba de propria sarcina. Si este normal. Aceasta este o perioada deosebita din viata oricarei viitoare mame. Daca vrei sa afli mai multe despre cum vine un copil pe lume, te asteapa la cursuri dezvoltare.

Nu trebuie sa mergi singura!

Poti participa impreuna cu partenerul la cursul holistic intitulat Renasterea. Acesta te va pregati atat fizic cat si spiritual pentru o nastere constienta. Aici vei invata esentialul despre ce inseamna detasarea si vei intelege cum si ce trebuie sa faci in momentul conceptiei. Aici vei asimila secrete stravechi bine pastrate, care iti vor face viata mai frumoasa si inima mai usoara. Te vei pregati, vei redescoperi si te vei regasi pe tine. Ca viitoare mamica, vei invata sa te bucuri de transformarile ce au loc in viata ta.

Participarea la cursuri de dezvoltare intensive

Cursuri dezvoltareExista si cursuri dezvoltare intesive, a caror durata este de numai 4 zile. Poti participa impreuna cu partenerul si sa inveti cum sa te pregatesti pentru nastere. Afla cum sa iti depasesti fricile legate de nasterea naturala. De asemenea, vei avea sansa sa descoperi cum sa ii oferi bebelusului tau cea mai buna ingrijire. Ofera-i nou-nascutului cel mai bun start in viata, plin de iubire si grija. Conceptul Renasterea  este unul nou, care trateaza femeile din punct de vedere psiho-emotional.

In cadrul acestor cursuri vei invata o multime de lucruri practice si usor realizabile pentru a-ti usura nasterea. Aici vei afla secretele pe care nimeni nu ti le-a dezvaluit si vei afla pasii concreti pentru o nastere netraumatizanta. Astfel, tu vei putea savura experienta, pentru ca tu si bebelusul tau sa ramaneti cu amitiri pozitive.

Te poate ajuta sa ai parte de nasterea si sarcina pe care mereu ti-ai dorit-o. Depaseste blocajele tale interioare si pregateste-te pentru venirea pe lume a copilului tau.

 

Citeste si...

Stomatolog Bun Brasov

Stomatolog Bun Brasov

Stomatolog Bun Brasov Este important sa aveti in vedere un Stomatolog Bun Brasov. El va …

Clinica Stomatologica Brasov

Clinica Stomatologica Brasov

Clinica Stomatologica Brasov Alegeti o Clinica Stomatologica Brasov. Aceasta clinica va va ajuta din multe …

Implant Dentar Brasov

Implant Dentar Brasov

Implant Dentar Brasov – Avantajele Unui Implant De Calitate! Aveti in vedere un Implant Dentar …

Leave a Reply